Vår historia

Vår historia

1998-2001 Började det hela som PAMAC DIVING, under dessa år var vi främst leverantör till dykcenter runtom i Sverige. Basic dykprodukter såsom ABC och tillbehör såldes till dykcenter.

2001-2006 Drevs verksamheten som dykcentret Dykin.nu på Fabriksgatan i Örebro. Vi utbildar i NAUI systemet under dessa år. 

2007 startades dykcentret Dykning.net på Östra Långgatan i Fjugesta. 

2008 Flyttade vi till Fjugesta Letstig 

2014 Startade vi ett andra dykcenter på Kolsvagatan i Köping, Dykning.net Köping föddes. Detta år böt vi även från NAUI till att bli PADI center. 

2016 Förvärvade vi Oxygene Örebro och Fjugesta verksamheten flyttade in på Hertig Karls Alle i Örebro där dykcenter har funnits sen 90 talet(Dykteknik). I sammanslagning ökad vår personalstyrka med flera instruktörer och divemasters. Dykning.net Örebro var bildat.  Vi finns därmed på tre platser, Örebro och Köping med dykcenter samt fyllstation och utlämning i Fjugesta. 

2020 Efter en tids problem med lokalen i Örebro samt svårigheter med parkering för kunder i en stadskärna flyttade vi tillbaka dykcentret till Fjugesta och från sommaren 2020 finns vi återigen i Fjugesta i full skala. ”Back to the roots”, dvs vi finns i med dykcenter i Fjugesta som täcker Närke och i Köping som täcker Västmanland och Södermanland.