Divemaster

Älskar du dykning? Vill du dela det med andra på en helt ny nivå? Ta PADI Divemaster kursen och göra det du älskar att göra som ditt jobb framöver. Dykare ser upp till divemasters eftersom de är ledare och mentor som motiverar andra. Som en divemaster, du får inte bara att dyka en hel del, men också uppleva glädjen av att se andra kul och utvecklas genom dykningen.

Att vara Divemaster har ingenting med att vara mästare på att dyka som kursnamnet kanske missvisande leder oss till att tro. Det är snarare så att vi får andra att att känna sig som mästare, ungefär som en reseledare gör det bekvämt för sina charterresenärer. Divemasterkurs är en yrkesutbildning där du utbildas till dykledare, dykguide och assistent till en instruktör. Som Divemaster erbjuds du möjlighet till arbete på mängder av platser världen över. Förutom de teoretiska och praktiska kunskaper kursen innehåller, ingår även praktik på kurser med riktiga elever.

Förkrav:
18år
Minst 40 loggade dyk(vi rekommenderar dock gärna att du har dykt mer)
Godkänt friskintyg från läkare
PADI Rescue Diver eller motsvarande
Giltigt HLR/CPR/First Aid eller motsvarande

PADI Divemaster kursen lär dig att vara en ledare och ta ansvar för dykning . Kunskaps och färdighets utveckling genom självstudier, lektioner, waterskills övningar, workshops och praktiska övningar ger dig färdigheter för att organisera och styra en mängd olika dyk aktiviteter.
Ämnen och praktiska workshops inkluderar bl a:
Rollen som PADI Divemaster
Övervaka dykaktiviteter och bistå dykelever
Dyksäkerhet och risk management
Divemaster specialiserade kunskaper
Medvetenhet om dyk miljön
Dyk arrangering och förvaltning Göra dykplats beskrivningar och nödfallsplaner
Genomföra briefing & debriefing
Organisera Sök och Bärga samt Djupdykning
Genomföra en scuba review och skin diver kurs
Bistå med Discover Scuba Diving och leda lokala dyk

Din instruktör kan också erbjuda PADI Deep Diver samt Search and Recovery Diver specialty diver kurser tillsammans med din divemaster utbildning som hjälper dig att uppfylla alla krav och att bredda dina förmågor.

Kostnader du själv får betala:
Läkarundersökning(Vi har lokal dykläkare)
Certifiering och årsavgift till PADI
Kurslitteraturen 3995kr


Kurs pris 5995kr


Vill du bli Divemaster? Kontakta oss så får du mer information samt att vi skräddarsyr kursupplägget utefter dina tidigare erfarenheter.