Resor

Dyka » Resor

Dykning.nets gruppresor är populära, vi samarbetar med Sveriges bästa dykresearrangör Diving Travel Network sen många år tillbaka och tillsammans har vi ordnat dykresor runt om i världen i över 10år. Dykning.net fullchartrar dykbåtar (dvs vi har en hel båt bara för vårt resesällskap) där vi bor, äter och dyker direkt från dykbåten. Båtarna är stora och tar mellan 18-24 passagerare och från Dykning.net är alltid en reseledare med, vi fyller i regel resorna långt innan avresa så vill du vara säker på att ha en plats boka i god tid.


2018 ser resplanen ut så här. (mer kommer inom kort)
Resa 1: 8-15 Februari Liveabord Egypten, Norra turen, Vrakresa
Mer info nedan i PDF
20 Platser totalt.

Resa 2: 11-18 Mars Dykvecka Teneriffa
Teneriffa en populär charter ö har även fantastiska dykvatten och ett varmt skönt klimat året runt.
Vi flyger direkt från Örebro flygplats till Teneriffa där vi bor på hotell. 5 dykdagar med två dyk per dag, mellan dyken går vi i hamn och du kan där köpa önskad kost/dryck. På denna resa kan du även ta med icke dykare som bara vill med och semestra.
Vi kör även två OW och AOW kurser med instruktörer från Örebro under våren:
Prel vecka 9 2018 OW kurs 1
Prel vecka 10 2018 OW kurs 2
Prel vecka 10 2018 AOW kurs 1
Prel vecka 11 2018 Dykvecka
Prel vecka 11 2018 AOW kurs 2
Kurser 6 platser per OW kurs, 6 per AOW kurs, Dykvecka 8 platser(dykare), pris kommer inom kort
Är du intresserad av detta bör du anmäla intresse redan nu för att ha förtur när resan och kurserna är klara, intresse anmäls till info@dykning.net!!!

Hur gör man för att boka in sig på en resa? Du kontaktar oss på info@dykning.net med vilken resa du vill med på, vi behöver dina personuppgifter, certifikatsnivå och antal dyk för att kunna boka in dig. Vi bekräftar bokningen genom att det kommer ett mail med mer info samt betalningslänk till handpenningen som är 1000-5000kr beroende på resa. Du är bokad när handpenningen är betald. Läs mer om resp resa i nedan PDF