Nybörjarkurs Utomlands

Precis som du gör din dykkurs i Sverige kan du självklart göra den utomlands. Vi rekommenderar alltid att man gör kursen hemma i Sverige då det oftast är ett lugnare tempo och man lär sig dyka under svenska förhållanden med bland annat torrdräkt osv.

Självklart förstår vi att du kanske inte lockas av våra svenska vatten utan du har siktet inställt att dyka på varmare breddgrader. En stor fördel med att gå kursen via oss är att du får svenskt material och du kan välja att göra delar av kursen hemma.


Du kan välja att göra detta på två olika sätt:
1. Du gör teorin och poolen klar i Sverige för att sedan göra dina uppdyk utomlands
2. Du gör hela kursen utomlands men hämtar i god tid innan din resa ut material hos oss så du hinner studera innan du åker.


Läs mer under http://www.dykning.net/?sv_nyborjarkurs-ow,30 för hur kurserna är upplagda i Sverige och vid Teori/Pool i Sverige.

Inför våren 2019 erbjuder vi två grundkurser på Teneriffa:
Teneriffa (Södra)
Vi håller två nybörjarkurser på Teneriffa under våren 2019. Du flyger enklast direkt från Örebro till Teneriffa där du bor på hotell, väl i Teneriffa möter du P-A vår instruktör från Örebro som redan är på plats. Under 4 dagar varvar vi teori med dykning, tid ca 9-16 alla dagar, all utbildning är på svenska. Övriga dagar och tider är det semester för dig, vill du kan du självklart dyka resterande dagar efter kursen mot ett tillägg. Vill du kan du självklart ta med resesällskap som inte vill gå kurs, de kan då välja att semestra eller göra dagsutfärder med dykning om de är dykare.
Det är max 6 platser per kurs.
Bokning och intresseförfrågan görs på info@dykning.net
Vi rekommenderar att du bokar charter från Örebro direkt till Teneriffa, Ving är en av de researrangörer som har charter paket till Teneriffa från Örebro.

Vill du andra veckor på året göra din kurs eller uppdyk på Teneriffa kontaktar du oss för mer infor

Bokning och intresseförfrågan görs på info@dykning.net