Santi Elite

Dräkter Boots Handskar » Torrdräkter

Pris:19500.00SEK
Santi E.Lite torrdräkt är tillverkad av ett unikt Ripstop Nylon/Butylen/polyestermaterial, med en vikt av 450 g/kvm. Rip-stop nylon är ett lätt och flexibelt tyg med invävda ripstoptrådar i ett korsmönstret, som ger enastående slitstyrka och skydd.
Santi E.Lite torrdräkt är tillverkad av ett unikt Ripstop Nylon/Butylen/polyestermaterial, med en vikt av 450 g/kvm. Rip-stop nylon är ett lätt och flexibelt tyg med invävda ripstoptrådar i ett korsmönstret, som ger enastående slitstyrka och skydd. Denna torrdräkt är utrustad med alla de funktioner du behöver för professionell, teknisk och grottdykning. En lång vattentät TZIP Masterseal kedja som är extremt följsam. Denna kedja går nödvändigtvis inte sönder om den skulle ”knäckas” i stängt läge. En vanlig skyddskedja skyddar TZIPkedjan mot slitage från övrig utrustning.

Santi E.Lite standardmodell är utrustad med Kevlar knäskydd. En smart teleskopisk torso midja som gör dig väldigt rörlig för tex. ”krandrillar”.
Hängslen med en praktiskt ficka för dokument och nycklar.
Två stora bälgfickor med bungee strängar för att fästa utrustning. Högermodellen skiljer med att ha seperat fack för wetnotes samt en ytterligare ficka på locket med plats för doubleenders. Flexsole stövlar som är försedda med velcrolås som motverkar att luften vandrar och att foten rör sig i stöveln. Warmneck tillverkad av 9 mm mjuk neopren, eller någon annan från Santi variation enligt begäran.
16 standardstorlekar finns och inkluderar även mindre modifiering. Krävs stora modifieringar så går denna dräkt även bra att måttbeställa mot ett tillägg på 2500kr

Ytterligare tillval som p-ventil, dryglove ringar, nackrings, namnbricka osv går att göra mot tillägg.
Finns storlekar:
XS, S, SL, M, ML, MLL, LS, L, LL, LLL, XLS, XL, XLL, XXLS, XXL, XXXL

Funktioner:
Total vikt: 4,2 kg
Material: Rip Stop Nylon / Butylen / POLIÉSTER 450gr / kvm
Färger: svart / svart, valbara side gores i rött, svart eller blått
Teleskop torso
Frontkedja Tizip
Apeks eller Sitech ventiler.
Två fickor med resår Bunge slingor; höger ficka har en zip-fäst flik med en liten ficka
Kevlar® knäskydd
Halstätning i latex
HD flaskformade armmaschetter
Flex Sole stövlar
Hängslen
Huva ingår
Inflatorslang ingår
E.Lite väska
För mer info om denna dräkt besök santis website: http://santidiving.com/product/e-lite-2/